One night in Bangkok.

Och har skulle det egentligen ha kommit en massa bilder, men vi fattar inte hur man hittar dom pa den har datorn sa vi far helt enkelt ta det en annan gang.

Sist vi skrev var vi pa Koh samui, darefter har vi hunnit med Koh pangang, och befinner oss just nu pa ett 5 stjarningt hotell i Bangkok. Killarna akte hem igar och det var trist, vi insag ocksa att vi faktiskt snart ska komma hem till kalla Sverige. Tiden har gatt alldeles for fort, det kommer kannas konstigt att ta pa sig jeans...?

Men vi kan iaf inte klaga pa hur vi avslutar varan resa. Hotellet ar det finaste vi nagonsin bott pa. Vi har ett super stort badrum med 2 handfat och jacuzzi. Varsin kingsize bed och varsin tv + dator att sitta framfor. Blir man hungrig ar det bara att ringa pa roomservice sa kommer dom upp med ett litet bord och serverar en fantastisk maltid. Vi skrev pa Malaysia att varat forsta boende garanterat skulle bli varat dyraste..well, vi ljog.

Problemet ar bara att vi har sett valdigt lite av Bangkok pga detta underbara hotellrum. Man vill helst ligga i sin jatte sang, ata, se pa tv och njuta av utsikten. Men Bangkok, vi kommer tillbaka!

Jaha, som sagt, da var det sista natten. Imorgon bar det av hem till Gotland. Och vi langtar sa valdigt mycket efter alla dar hemma sa vi far val saga att det anda kanns helt okej ;)

Puss och kram / E & N

Kommentarer
Postat av: Mamma Lotta

Äntligen, Avu puss puss

2012-03-14 @ 16:41:42
Postat av: Aaa

Äntligen...... <3

2012-03-14 @ 18:37:40
Postat av: Carina

Gött att avsluta semestern så där! Jag ser fram emot fler bilder och roliga stories när vi ses i sommar. Kom hem ordentligt!

2012-03-14 @ 19:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0