bilder.

halladar!
eftersom ni tyckte de var sa kul med bilder far ni nagra till.



lagg inte market till natta pa den har bildern, lagg market till tanten som ligger pa en 30cm tjock madrass pa sin solstol. och lagg market till att hennes man som ligger pa solstolen bredvid inte ens syns pga denna hysteriska madrass!



sa har ser en del av vart pool omrade ut. vatten fallet ar med i bild ocksa!


SKAAAL fran oss!


det gar att ta undervattensbilder med min kamera!



sahar bruna var mina ben igar! fast jag maste sjalv erkanna att de ser lite brunare ut pa bild.. men imorn ar dom nog sa bruna om de inte ar molnigt!


for det var namnligen moln igar, som bara den, sa vi akte till tre kopcentrum i ett och nedanfor ar en dalig bild pa det. idag har det vart ett und battre men anda inte skitsoligt, och ni nar vi sitter har tycker vi att det later som om det askar ocksa. aaa det ar ett tufft liv vi lever  och om tva dagar aker vi till langkawi. hoppas pa battre vader dar. nu ska vi kolla pa lite hotell!



jo det askar som faan nu, men du behover inte vara orolig mamma! vi ar pa paradise hotell ;)

pusss och kram / eee

Sadar ja.

Da var man pa benen igen, behovde bara krakas i nagra timmar, men det ar lugnt. sant ar ju bara skoj sa har pa semestern!
 
Imorse vid frukosten sa var ja sa svag och ville bara fa i mig lite gott att ata. Evvis var varldens sotaste som sprang och hamtade allt mojligt gott och sen at vi fruksot i snigelfart. Men det gick, allt utom mina agg som Evvis hade varit sa snall och statt i ko for jatte lange. Och nar vi ska ga sa kommer saklart frukost BITCHEN och sager att om jag inte ater upp dom sa maste jag betala..jag kampade pa med dom en stund tills Evvis tyckte att vi lagger en servett over skiten sa far dom saga vad dom vill, hon sa faktiskt ingenting, men vi har bestammt oss for att vi inte gillar henne..

Nar vi kommer upp pa rummet har vi fatt ett brev, i brevet star det att vi smutsat ner vara handdukar natt sa in i helvete att vi tydligen genast maste ga ner till receptionen och reda ut det har...vi ar inte jatte populara pa det har stallet. Handdukarn hade blivit smutsiga pga av harfarg, inga problem sma Malaysisar, sa ser dom alltid ut hemma ocksa svarar vi till killarna som inte kan engelska, fast dom jobbar i receptionen..
Jaja, dom gick iaf med pa att tvatta dom dar handdukarna och om det inte gick bort sa maste vi betala. OM vi maste betala sa tanker jag ta handdukarna, pa riktigt. Ta dom och ha dom som mina alldeles egna!

Ikvall har Evvis shoppat, sen dag ett har hon typ haft pa sig samma klader ;) vet inte riktigt hur tjejen tankte med packningen men nu har hon lite mer att variera sig med :)

Imorgon ska det solas! Jag har missat en hel dag sa det maste tas igen :)

Tanker pa min fina mamma, skickar en bamsekram fran oss. Nar du fyller 50 (25) sa ar det vi som ska ut och resa. Tank pa det sa kanns det kanske lite, lite lattare. Alskar dig

Puss / N

sheeees alive!

hej!
idag ar hon battre den dar natta, och det ar jag glad for.  antligen nan att prata med (fruktansvart sallskapssjuk tjej)
vi har iaf legat pa stranden! borjar bli bruna nu. sen akte vi in till gunea plaza, ett shoppingcenter. och jag har handlat linnen ! fattar inte hur jag tankte nar jag packade med mig kanske tre linnen som jag kunde ha till kvallarna? tre?! jag ska vara borta tva manader och har tre(!?) linnen med mig?. Borjar forsta nu vad andreas menade nar tillochmed han sa att jag hade lite klader med mig. aja, nu har jag fler iaf! nog om det.
och da har jag inte heller nagot mer att beratta for er, de var ju trakigt tanker ni sakert.
men det far vara nog for idag!

pussochkram! /eee

eftersom jag ar ensam och overgiven...sa far ni bilder!




ett misslyckat forsok att ta kort pa oss sjalva, har sakert tusen lika daliga bilder i kameran..


mammas blomma!


var utsikt fran var ena balkong pa vart forsta rum! ingen dalig havsutsikt och den tar inte slut runt hornet ! fortsatter i all varldens fart!

fran var andra (!) balkong i vart forsta rum, sviten alltsa :)

vart stokiga vardagsrum i sviten :) vagar inte ens visa sovrummet. har bakom iaf ar ett kok och dorr in till sovrummet och toaletten!

det har ar fran vart andra rum som vi bor i nu! balkonen ar faktiskt storre an i det forra, men vi hade somsagt tva dar! ;) helt onodigt egentligen, vi satt ju bara pa en.. men vi hade tva!

gatan utanfor vart hotell! vi gar over den dar bron sa kommer vi till affaren o nan restaurang o smatt o gott!

natali "sjukling" sundell.
jag hoppas hon blir frisk snart, det ar trakigt utan henne. jag hoppas pa imorn!


till nagot helt annat!
de har dille har pa fyrverkerier! jamt smaller de, nanstans och varje kvall runt typ 22 sa kor de varldens fyrverkerispel precis har utanfor pa stranden!
ar det annu chinees new year? isafall har det varit sen vi kom hit! nar tar de slut?
de lyckades iaf smalla av en pa stranden idag, alla skrek och trodde det var en misil. och det trodde jag ocksa, jag sprangde nastan min trumhinnakanndes de som! det ar inget daligt krut dom har har nej, barnen skrek och en unge blev sa dalig att mamma sprang in med henne. vet inte vad som hande sen men jag tror inte att det var sa allvarligt. fick sakert natt laskigt lock for orat eller natt.  det var faktiskt laskigt, och totalt onodigt for man ser anda inte raketen i ljuset. Puckon!


vi hors imorn! puss och godnatt! / eee

Moln

halladar!
hoppas allt ar bra dar hemma.
vi var ju ute och letade hotell i forrgar, pa en annan strand som vi har hort ar ratt bra. Mer marknader och restauranger, i stekhet kvallssol, svinsvettiga gick vi pa en hysterisk strand med paragliding gubbar som skrek "hello my friend, half price for you" -inte sa sugna pa paragliding just da. i en kilometer gick vi dar, vi ramlade in pa endel hotell men alla var faktiskt valdigt dyra och folket ganska sa otrevligt, sa vi akte tillbaka till var lunga fina strand men pensionarer och barn kollade pa ett hotell i narheten som var lite sunkigare men lika dyrt som varat. sa vi slog iallafall till pa det vi redan bor pa. vi bytte ner oss fran sviten, men fick storre balkong och rummet var valdigt bra anda. i fem natter ska vi vara har, sen aker vi till langkawi! vi ska ju anda bara sola upp oss och njuta av ledigheten :)
fast ingen sol for nattis, hon har blivit forkyld och ligger pa rummet, gor inte sa mycket for de ar ganska sa molnigt idag. fast nu nar jag sitter har och ser ut sa ser jag att de borjar klarna upp. jag kunde nastan fatta att hon skulle bli sjuk, hon som laddat upp med ett helt apotek i vaskan, aja hoppas hon blir frisk snart sa jag har nan att prata med.

vagar knappt bada i havet langre, de har varnt for "obor-obor" (maneter) och igar nar vi kom ner till stranden lag den storsta manet jag sett, 50 cm lang och tjock som bara den, stor alltsa! riktigt stor! laskigt, tur att vi har pool.

forlat att jag eller vi inte lagt upp bilder, det tar forskrackligt lang tid vid dessa datorer.

o sa vill jag saga att vi tanker pa lillan och hoppas allt gar frammat for henne, och att hon snart ar uppe pa benen och laser var blogg igen :)

puss o kram! / Eee

10 saker gjorda innan vi dor

Efter 30 timmars resande (utan somn) ar vi nu antligen pa Malayisa, penang. Kroppen fattar ingenting och bara man aker hiss sa tror den att man ar tillbaka pa flyget. Men det ar klart, bor man pa 25de vaningen sa aker man hiss gaaaanska lange ;)
VARAN LYA AR FANTASTISK!!!
Det ar inte ett rum, det ar en lagenhet! Med kok, och tv rum, och stort badrum, och mysigt sovrum. OCH, pa bada (ja, LAS BADA) vara balkonger har vi havsutsikt!! Jag hoppas att du laser det har pappa Sivert!! For det ar verkligen hela javla havet man ser, inte en liten glimt, och man behover inte sta pa ta eller stracka pa sig for att skymta lite av det dar javla vattnet, HELA HAVET, man ser sa mycket hav att det nastan (bara nastan) ar battre an Snack ;)
Nog med skryt. (bilder kommer..)

Annars gar det bra. Vi ar an sa lange friska och krya och njuter av livet.
Men lite saker har vi anda lyckats med, har kommer en lista pa 10 utav dessa saker:

1. Hoppat in och satt sig bakom ratten pa taxi bilarna (vanster trafik kan vara knepigt)
2. Kallat deras storsta sportstjarna for en hon (det var en han, och det blev spant i bilen)
3. Prutade ner ett par solglasogon till 15 MYR, gick 20 meter och sag att dom dar kostade 10
4. Satt ACn pa max och vaknat mitt i natten av att kroppen skakade (N tog pa sig ett tacke till, E skruvade ner ACn. E ar defenetivt problemlosaren har)
5. Forsokt ga over en a men trodde att vattnet var for djupt. Forsokte hitta en annan vag runt och upptacker en kille som vadar over. Smog tillbaka och blev utstirrade av alla! 
6. Tagit en ofrivillig springnota
7. N har lyckats branna sig trots solfaktor 40
8. Rakat kalla sjukhuset for ett "house" (det ar ju faktiskt en building)
9. TRANAT!!!!
10. Insett att ett hotell som det har kommer vi bara att bo pa en gang under varan resa....

Saknar er dar hemma, och Lotta vi lovar att vara sa mycket pa rummet vi bara kan ;)

Puss / N & E

Happy chinese new year!!

Bangkoks flygplats ar full av kineser. Och dom ar arga och stressade, och knuffas. Happy new year pa er!!
 
Vi kom pa en sak som hade vart bra att kolla upp innan vi akte, och aven innan vi bokade upp oss 3 natter pa ett svindyrt hotell (?!) Kolla att det gar flyg dit fran Bangkoks flygplats?? Hoppsan, glomde det.

Sa nu sitter vi har, kanns som att man fortfarande ar pa flyget och allt bara gungar, eller kan det vara sa att flygplatsen ror pa sig? Borjar tro att det faktiskt kan vara sa.
Flyget gar iaf kl 14.15, klockan ar nu 08.45. Varat flyg landade har i Bangkok kl 5...Jag tror vi kommer sova gott inatt.

Nasta gang tankte vi nog boka resan direkt till Malaysia istallet for till Bangkok, mest med tanke pa att vi inte ska vara i Bangkok..blir nog lattare da tror vi...

Evelina sager att vi har akt manga flygplanar idag, jag sager att det inte heter sa... 

/ N


framme!!! eller nastan....

hej!
vid kl 06 akte vi taxi till arlanda igar, alltsa for ett dygn sen..
nu sitter vi och vantar pa sista planet har i bangkok, som ska ta oss till malaysia.
flygresan gick bra, men den var fruktansvart lang! vi sov val lite grann pa forsta planet.
andra planet var katastrof! vi satt och glodde in i en trasig skarm hela resan. fick lite mat, och woohoo det enda jag (evelina) inte tycker om i matvarlden...tomatsas!! tomatsas och koktfisk.. mm va gott! efter annu lite stirrande i den trasiga skarmen, en timmes powernap, tvahundra sidors boklasning, lite backgammonspel, och korsord sa var de dags for lite mat igen, and guess what?! TOMATSAS igen... men denna gang med kyckling och makaroner! fantastiskt..
i alla fall nu ar vi iallafall i bangkok, vart plan gar om fyra timmar och vi kommer antagligen snart decka har, missa planet och vart svindyra hotell med gym, vattenfall i poolen och varldens finaste frukost! men vi har ju iallafall varandra! :)
hoppas ni har det bra! pussss pa er!


På väg!

Båtresan till sthlm gick fint.
Nu sitter vi här på Lilla essingen med mamma och olle. Taxin till Arlanda hämtar upp oss kl 06.00 imorgon bitti sen är vi fan på väg till Asien!!!

Vi har bokat in oss på ett svindyrt hotell dom tre första nätterna, med gym och egen strand! Fint ska det vara! Sen blir det knäckebröd och vatten resten av resan..

Vi har en fin plan på att inte gå och lägga oss för att sen kunna sova hela flygresan, så nu roar vi oss med att måla naglarna och äta chips. Får se om planen håller..

Det känns sjukt kul att äntligen vara på väg, här i bloggen kan nära och kära (och även ni andra) följa med.

Nästa gång vi skriver är vi i värmen! WOOOHOOO!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0